Fantasy Pro BG

Мястото където са събрани всички cinematic и game клипове на фентъзи игри ... Няма нужда да ги търсите повече . Tе са тук !!!

събота, 12 декември 2009 г.

Dragon Age: Гадините в играта

В този пост съм събрал малка част от противниците който ще трябва да смачкате по пътя си . За всяка една единица има и по малко инфо , за да не са само голи клипчета.




Hurlock са създания с човешки размер и огромна сила . Те са ударната група на тъмните изчадия и много често един от тях може да победи дузина преди да умре. Известно е , че те имат много стар ритуал да дълбаят с ножове по телата си груби татуировки с които да показват броя на убитите врагове . С тях най-често ще се срещате в Dragon age : Origins. Най-силните от тях много често биват избирани дори за генерали , заради техният интелект и борбеност .



Ogre те са носителите на мрака и болката в играта . Появяват се тогава когато няма надежда и сеят смърт и разруха . Притежават огромна сила и мога да хвърлят гигантски късове камъни с лекота . Не познават страхът и никога не бягат от битка.




Това са магове които са загубили битките и сега са притежание на демоните . Когато един демон се всели в тялото дори и на най-простият маг той го превръща в адска машина за убиване !!!

Етикети: , , ,

Exchange.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница